Fyra små kattungar del 6

IMG_0084
Någon (En mycket ung Stora matte?) har ritat dit en extra katt som sträcker ut tassarna till flickan… Visst är det sött?!
IMG_0085
Grädde kanske inte är det första man ska ge en kattunge – men på den tid när denna bok trycktes fanns i stort sett ingen kattmat alls att köpa, i sannerligen ingen sådan lyxig kattungemat som finns idag med alla näringsämnen i.
IMG_0086IMG_0091
Mjau, vad tror ni händer sedan?!! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *