Vad små kattungar kan!

httpv://youtu.be/LoqoWQdqXiU
OK, kattungen är stor nog att snutta så den får mjölken rätt i strupen – men annars ska man akta sig för att lägga kattungar på rygg när man nappar dem. Faran är stor att de får ned mjölk i lungorna. Tänk efter hur kattungar ligger när de diar en kattmamma; så ska de ligga vid flaskmatning också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *