Att ge GULDTASSEN…

guldtassJag tycker att SVEKATT, Svenska Kattskyddsförbundet, är något av det bästa som hänt i vår katthemssfär under de senaste åren. Och nu kommer SVEKATTs senaste påfund, den vackra utmärkelsen GULDTASSEN:

Med GULDTASSEN vill vi uppmärksamma och uppmuntra dem som normalt inte förknippas med katthjälpsarbete som gjort något extraordinärt för katter eller för att stötta en katthjälpsorganisation. 

Det finns många som ägnar stora dela av sin fritid åt hemlösa katter, antingen genom ett katthem, i nätverk eller på egen hand. Alla gör de ett fantastiskt arbete. Men så finns det dem som normalt inte ägnar sig åt kattfrågan som gjort stora insatser för katter. Det kan vara veterinärer, bostadsbolag, poliser, mediebyråer, politiker eller något helt annat. Genom att en gång om året dela ut GULDTASSEN vill vi uppmärksamma och uppmuntra sådana insatser!

Vem tycker du har gjort sig förtjänt av den absolut första GULDTASSEN? Tänk på att vi vill uppmuntra dem som inte engagerar sig till vardags i katthjälpsarbete, så du kan inte nominera en katthjälpsorganisation. Skicka ditt förslag till guldtassen@svekatt.se senast 10 April 2014. Vinnaren av årets GULDTASS kommer att utnämnas vid SVEKATTs årsmöte i maj!

Nog är det så att finns tillfällen då man önskar att man kunde dela ut en ”GuldTass” till alla underbara katthjälpare! Varenda en!!! Men ibland blir det så att man får ge beröm-belöning-guldkant på andra sätt… Så här såg det ut när jag tassade en liten förgyllning av hittekattsvardagen till Emma i KKS:
Emmas dikt

Men nu alla vänner får ni hjälpa till att ta fram den där speciella insatsen som behöver belönas!   Vem vill du ge en GuldTass??? Jama till SVEKATT om det!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Att ge GULDTASSEN…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *