En konstig grunka…

IMG_8498
Nu har jag lärt mig ett nytt ord: Tarifold. Det är vad en sådan här grunka heter. Det är ett bordsställ som man har 10 eller 20 plastramar* med fickor att sätta aktuell information i. Den här har vi köpt till katthemmet, den kostade en slant men Stora matte hade använt en sådan på sitt jobb och gillade sättet att ha utbytbar information framme!
IMG_8499
*Det finns andra modeller med snurrfunktion eller ända upp till 60 fack – men den här räcker bra till ett litet katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *