Lite från utställningen

IMG_8399 IMG_8409  IMG_8397IMG_8400 IMG_8404
Oj oj våra lotter håller på att ta slut??! Men vi har massor av vinster kvar….
Härligt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Lite från utställningen”

 1. Blir SÅ STOLT över min bonussyster Vendela, som skänkt er sin fina konst för att hjälpa katthemmet! Hon gör så underbara saker i både tyg, måleri, lera och betong… jag önskar att jag var lika kreativ. Och så är jag STOLT över er alla som gör så ofattbart mycket för katthemmet! Önskar er en riktigt bra helg med god utdelning och många trevliga bekantskaper… hade velat vara där, förstås, men får tänka på er härifrån istället.

  Kram och nospussar från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  1. Mjau, vi är verkligen stolta över att få sprida de fina textilverken! De har verkligen beundrats idag, och fyra stycken är köpta av förälskade människor… TassKram Wikki

  1. Mjau, man ska se upp med skruttiga gamla bilar – de kan få lite oväntade idéer om hållbarhet! NosPuss Wikki

 2. Bättre att lotterna tar slut än vinsterna. 😉 Går enklare att fixa nya lotter än vinster! Jättefin monter ni har. Hoppas många generösa människor hittar till er ♥

  Nosgos från Sollentuna gänget

  1. Mjau, en massa fanTASStiska människor har hittat hit! Och vi har fått presenter också!!! Kurr! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *