Enastående film…

httpv://youtu.be/mpoiSD-bjP0
Jag ryser när jag ser den här filmen – ryser av glädje!

Så troligt proffsigt gjort att man blir andlös, välregisserat och filmat i ett one-shot, d v s hela filmsekvensen är gjord utan klipp, något synnerligen ovanligt idag! Så klart varenda katthem runtom oss måste fixa en sådan här film, som Wake County SPCA gjort!
Se och njut!

Hallå katthemspersonalen, börjar ni med sångträning så ska jag be katterna åutsa upp sig för filmning! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Enastående film…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *