Skulle du också älska en katt utan ögon?

m1
Som kattunge kom Murdock en söndag till the Sonoma Humane Society i Santa Rosa, California, ett katthem där kvinnan som skulle bli hans egen människa just jobbade ett helgskift som veterinärassistent. Murdocks ögon var så svårt infekterade att de formligen spruckit av var när han bara var några veckor gammal, och de måste opereras bort. Murdock var riktigt illa däran och behövde en noggrann eftervård, så hon tog honom med sig hem. Det var väl aldrig riktigt meningen att han skulle stanna för gott, men hon blev så fäst vid sin lilla patient utan ögon – så klart att han blev kvar!!! m2
Från sin FB hjälper nu Murdock katter i liknande situation som sin, och med sin milda uppsyn är han en bra ambassadör för behövande katter!m3
”Who needs eyes when you’ve got all your other senses?”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Skulle du också älska en katt utan ögon?”

  1. Lilla hjärtat. Våran röda har i alla fall ett öga. Det andra är troligen sönder sparkat. Men vi älskar honom, och han fått tron tillbaka att det finns snälla 2beningar också. Så svaret blir självklart ja.

    1. Mjau, man fattar inte att det finns människor som kan gå förbi en skadad kisse och lämna den utan hjälp – men då ör det gott att alla ni finns som har öppna hjärtan och trygga famnar för dessa katter! Kurr! NosPuss Wikki

  2. Åååh…. absolut skulle jag kunna älska en skadad katt! Det spelar ingen roll hur en katt ser ut. Stackars liten! Vad han måste ha lidit 🙁

    1. Mjau, jag håller helt med dig: Så klart man kan älska en kisse med speciella behov! Alltid! NosPuss Wikki

  3. Självklart är svaret jaaaaaa! Vad ståtlig han ser ut trots handikappet, syns verkligen att alla andra sinnen är tiptop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *