Mitt i natten kom Stora matte?!

Mjau, hon kom ju förbi för att se att jag hade hjälpt husse och matte ordentligt att packa ur alla de där kattongerna som kom häromveckan… ”All done, se här!”
IMG_8154
Att sedan matte nu fick ett berg av böcker och filmer i sängen, och knappt vet vilken hon ska börja med, det bekymrar mig inte så mycket – kattongen är i alla fall min!
IMG_8163
Fast egentligen hade  Stora matte haft ett möte på katthemmet och mysat lite där så att det drog ut på nattkröken, sagt hej till Furro och Ferina som snart ska flytta till sitt nya hem!
IMG_8133
Och letat reda på lilla Espirit som är bra på att gömma sig…IMG_8139
Tänk, vackra Jacco blev tingad också!!!!
IMG_8141

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mitt i natten kom Stora matte?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *