Hjälp…

Matte, Nova säger att så här ser garderobstrollet ut?! Mjauuuu…..
garderobstrollet

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Hjälp…”

  1. vadå hjälp,det där garderobstrollet är ju så sött så man bara vill krama den : )

    tassklapp från skruttan och leon med matte sari

    1. Kommer i produktion och kommer att finnas att köpa på Etsy, säger matte. Vi tycker det är en korsning mellan Mogwai och Furby?! *fniss* NosPuss Wikki

    1. Men det är säkert, Basco! Nova jamar om otäcka garderobstroll (Fast de fanns visst på vår gamla adress i Vivalla och blev kvar där!) och gosiga troll som det här – men det bor visst i vår klädkammare… Jag har dock inte sett det själv! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *