Man ska alltid summera året och sånt…

Mjäääääää, jag orkar inte! Det finns ju här på bloggens gamla inlägg, om någon är nyfiken och vill beta sig igenom den!!!

Men det finns ju några höjdpunkter, som jag måste lyfta fram:
– Jag träffade en riktigt maffig kisse på Husdjursmässan:
IMG_2528
– Jag hittade en ny favoritsmak på sticks!
IMG_2933
Vi fick låna Sörens pokal på februariutställningen!
IMG_3106
– Min UNDERBARA DRÖM!
– Jag blev månadens Dicke Katze…
DYFC_Halloween_Promo-Vote
– Och så flyttade vi till den här kompisen:
IMG_7145
Mjasingen vilken balkong vi fått att vara på!
Wikkis nya balkong
– Kurr också, vilket porträtt jag hade äran att få som grand final på 2013:
wikki (6)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Man ska alltid summera året och sånt…”

  1. Matte har sagt att ’Tindra’ är med även på årets Husdjursmässa. Hoppas Nova och du kommer ha lika mycket glädje av er nya stora balkong som vi har av våran.

    Allra mest önskar vi att 2014 blir det år då ’de som bestämmer’ förstår att det inte är smittsamt att vara rädd och hemlös utan att man faktiskt kan ha ett fantastiskt liv om man bara får chansen att få komma in i värmen, inte behöva leta efter någonting att äta dygnets alla vakna timmar och slippa bli dräktig flera gånger varje år. ALLA katter har rätt till ett GOTT LIV!

    *nosgos*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *