Morr bloggkrångel idag…

Jag får ett meddelande ”Anslutningen avbröts. Möjligheten att spara har inaktiverats tills att du är ansluten igen. Vi tar en backup av detta inlägg i webbläsaren, för att vara på den säkra sidan.” och det går inget vidare att lägga upp bilder. ”Väntande katt” får verkligen vänta idag! Suck…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Morr bloggkrångel idag…”

 1. Hurrjam, äntligen kommer vi in på din blogg! Vi har inte kunnat tassa in sen i fredags, det har bara stått och tuggat i flera minuter och sen kommit upp att sidan inte kan visas.
  Nu måste vi läsa ikappp.
  *nosbuffar*

 2. Ja huva vi försökte och försökte att komma in
  för att följa allt på din blogg. Kattastrofen var
  nära när vi inte kom in:-). Skönt den är igång
  nu så den söta kissen inte får vänta längre.
  Kramis jamis Goliat med familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *