Wikkis julkalender – Lucka #21

kal21
Vet ni vem Honken är?! Alltså – jag menar INTE hockeyns Honken, utan katthemskatten Honken!  Han beskrivs så här: ”Honken är en lite luggsliten herre som nog gått på luffen
länge. Han är väldigt kelig och mysig men kan vara lite blyg i början. Honken vill gärna ha ett hem på landet, helst som ensamkatt.”
Nu öppnar vi lucka nr 21 och avslöjar var dagens väntande katt Honken finns:
21
Maju, ni har alldeles rätt: Det är härliga Gotlands Katthem som tittar fram och tar emot dagens JulKlapp på 500 kr från mig och Hittekattsbandet! God Jul allesammans!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *