Wikkis julkalender – Lucka #17

kal17
För sjuttonde gången öppnar jag med darrande tassar en kalenderlucka. Tänk vad roligt det är att möta katterna som gömmer sig bakom dem! Idag var det Nika som väntade på oss!
17
Och vackra Nika finner man just nu som bokningsbar hos våra vänner på Stockholms Katthem! Till dem skickas nu dagens lilla julgåva på 500 kr från Hittekattsbandet och mig! God Jul kära vänner!! Kurr kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #17”

  1. Vårt hjärtligaste kurr och tack, Wikki! Vi är så stolta över att ’vårat’ katthem får äran att ta emot den fina gåvan. Den kommer att förvaltas väl av KassörKatten så att alla som är gäster nu får glädje av den till julen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *