Wikkis julkalender – Lucka #16

Titta vad lite luckor det är kvar på Adventskalendern som är oöppnade? Det har gått så fort och jag har redan kommit till den 16e slanten att dela ut! HurJam!
kal16
Vi har kommit till den här luckan, och vår väntande katt idag heter Kämpe Larsson! (Och om ni undrar över hans märkliga öga,  så har han ett lite annorlunda ögonlock. Detta pga att han antingen fötts med kattsnuva eller fått det i väldigt tidig ålder. Kämpe har full syn på ögat och har inte ont av det.) Och nu tar Kämpe och jag i med tassarnaoch öppnar lucka nr 16:
16
Mjau, i den här luckan huserar våra vänner på Göteborgs Katthjälp! De får dagens lilla gåva på 500 kr från Hittekattsbandet och mig! God Jul till er alla! Buff buff buff!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *