Vinnare i Andra JulTasseriet T21!

Det här är något av det roligaste som finns, nämligen att hitta Tasserivinnarna! Och vinnare i Andra JulTasseriet T21 kan man ju säga att Ronnebys Hittekatter är, eftersom det är de som får ta emot behållningen av Tasseriet: En liten slant på 625 kr som tassats ihop av de 15 deltagande katterna!

Och tävlingsfrågan löd ju så här: ”Gissa hur många Hittekattsband som nu finns sålda och utspridda över världen?!”
HKB
Och rätt svar är att hittills levererade antal Hittekattsband (Vi har beställningar på fler!) är 3008 stycken! Gissningarna låg på allt från 800 till 11132 stycken, men den som gissade allra närmast är vår vän Kjelle Bus, som jamade hem Tasseripaketet med en gissning på 2555 band! Grattis och God Jul, Kjelle!
Men fyyyyyyyyyyyy mej, jag hade tassat fel i min lista på gissningar och vänt på siffrorna i Rockys gissning så det stod 2387… När Rocky hade jamat 2 837!!! Och faktiskt var närmast???! Det är ju till Rocky jag måste skicka TasseriPaket T21!!!

Kjelle Bus kommer väl aldrig att förlåta mig, så jag ska skapa ett riktigt FINT tröstpaket till honom! Förlåt Rocky, och Kjelle!!! Jag ska inte ha så bråttom när jag räknar ut svar!!! *nosrodnad*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vinnare i Andra JulTasseriet T21!”

    1. Nämen??! Jag skäms! Jag har skrivit fel och hua så tokigt… Måste snabbt reda ut detta! Burr! NosPuss Wikki

    1. Mjau, du är ju rätt vinnnare Rocky, och jag ska kompensera Kjelle Bus med ett fint paket, det är han värd. Han är så ofta med i alla Tasserier och har en givmild tass. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *