Väldigt väntande katt

k

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Väldigt väntande katt”

  1. Vilken snygging! Undrar var han bor – spinnande eeh, menar spännande så klart – att få veta vilket katthem som blir lyckliga mottagare av din fina julklapp, Wikki.

    *nosgos*

    1. Mjau, visst är det spinnande! Kurr! Det är ju liksom meningen! Jag är lika nyfiken jag! Varje dag… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *