Wikkis julkalender – Lucka #6

Kära vänner, det viner snö runt knutarna och natten är mörk. Känner ni hur en viss förväntan och spänning får pälsen att gnistra elektriskt och morrhåren att spreta lite extra yvigt?! Vad kan det bero på?!!!
kal6
Det måste ju vara för att vi väntar på fredagskvällens lucköppning, eller hur? Var det någon som kände igen vår väntande katt, den lilla svarta skönheten?! Nu öppnar vi luckan:
6
Knirr knarr, den glider upp: Och det är svarta Mounira från Kattkolonin Botkyrkas katträddningsarbete som jamar välkommen! Du hittar dem här på F-sidan ”Hemlösa katter i nöd”!
Till Minna och vännerna kring Kattkolonin Botkyrka kommer dagens lilla julkapp på 500 kr från mig och Hittekattsbandet!!! God Jul!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #6”

  1. TACK så otroligt mycke för att vi fick äran att vara bakom lucka nr 6 ! <3
    Hjärtliga och varma kramar och tack för julpengarna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *