Melker vill ha tips om rastgårdsbyggande!

melker
Melker, som varit utekatt tidigare, fick ”doktorns order” att vara försiktig med äventyrligheter och hålla sig inomhus i relativ stillhet. Det trivs farbror Melker inte så värst med, så därför funderar hans matte på hur hon ska kunna bygga en enkel (Och demonterbar om hon skulle behöva flytta.) rastgård till honom!

Kan ni kära kattvänner vara snälla och komma med byggtips och bilder från era rastgårdar/inhägnader?! Gärna länkar! Tack på förtass!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Melker vill ha tips om rastgårdsbyggande!”

  1. Mjau…. Ska Melker kunna gå ut och in i den själv efter tycke och smak, eller ska matte släppa/bära ut och in? Hur stor kan den vara?

    Den rastgården brorsan och jag hade med på semester är ju helt demonterbar, men den är ju inte så stor (3*3 meter) och den kunde vi ju inte välja själva när vi skulle in i…

    1. Mjau, om man sektionerar upp den mot en vägg?! Hm – jag får väl skicka frågan vidare till Melkers matte! NosPuss Wikki

  2. Vår rastgård är byggd av stålnätsdelar från en byggarbetsplats (köpta av Skanska) och mycket lätt att både montera och demontera – fast man behöver vara två, för de är rätt tunga. Vi mejlar dig en bild, ifall du vill bifoga den till Melker!

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *