In Space noone can hear you meow

Tänk, det jamas så mycket på olika forum om i fall människor varit på månen eller ej, och allra mest experter är förstås de som sällan kommer längre i rymdforskningen än till tv-soffan! Teorierna är många, och det finns de som vet att de tror och de som tror att de inte vet?!

Men vi katter vet bäst! *blink*
la-foto-2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *