Varning! Dum tävlingsform hos Best Friend!

tävlStora matte såg på Best Friends FB att man kunde få tävla om att få sin katt eller hund med i deras Kalender 2014 och tänkte att det skulle ju vara kul! Det som inte syntes så mycket när man tittade på introduktionen till  tävlingen var den vita texten längst ned ”You are providing your information to Best Friend Sweden AB and not to Facebook.”… Så hon laddade glatt upp en bild, lade in kontaktuppgifterna och klickade på ”Submit”. Och FRÖS!

För då kom det upp en ny ruta ”Komfo Template Photo Contest will receive the following info: your public profile, friend list and email address.” – Oj då???! Stora matte ville vara med i  en tävling men hon hade sannerligen ingen lust att ge dem sin vänner-lista??! Fy så dumt!!! Med en djup besviken suck satte hon tassen på CANCEL-knappen som lyckligtvis fanns där!

Då kom nästa piffiga överraskning: Bilden och inlägget lades upp ÄNDÅ! Morr!

VARNING om ni som nu är FB-vänner med Stora matte får inbjudan till denna tävling, var medvetna om detta falska sätt av tävlingsaktören att stjäla information! Stora matte håller på att jaga den som är ansvarig med klorna utfällda!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Varning! Dum tävlingsform hos Best Friend!”

  1. Fyjam så fräckt att göra så där !
    Min matte brukar också trycka på Cancel knappen om det är sådana dumma villkor för att kunna tävla eller rösta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *