Helt uppåt väggarna fel!

Jag skulle googla efter goda råd beträffande hur man skulle kunna förebygga förstoppning hos katter, och hamnade på en sådan där ”fusk-översatt” sida med djurhälsotips. Den var så sanslöst fel i det mesta så  jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta!

”Varför är min hund äter inte?”
”Om du märker din katt som inte deltar i avföringar minst en gång om dagen, så troligen din katt lider av förstoppning.”
yatzys_pumpa”Mata din katt med pumpa kan hjälpa din katt att bekämpa denna besvärande förstoppning problem. Se till att du tar tag i en ny pumpa från utomhus, och sedan skär den i skivor före kokning i vatten. Lägg detta till din katt måltid två eller tre gånger om dagen, och se förstoppning problem med att köra iväg.”
”Mjölk är favoritmat post inom katter. Använd denna till din fördel, och lägga russin i kokt mjölk innan utfodring den till din katt. Mata dem med mjölk blandat med russin två eller tre gånger om dagen.”
”De flesta katter är dålig vattenkvalitet dricker.”
”Om du hittar ditt husdjur lider av förstoppning, se till att använda de ovan nämnda inhemska produkter.”
”Kan katter och hundar lever tillsammans?”
”Det är bäst att placera kattens mat i en hög, svårt att nå området.”
”Naturligtvis katter passar denna beskrivning, vilket gör dem perfekta spelet leksak för hundar som vill utnyttja sina underprissättning färdigheter.”
”Detta är ofta problemet med kattägare det är därför de hamnar ge bort sin katt eller bostäder till ett härbärge.”
”Genom att helt enkelt räkna ut whats på din katter dig kan du minska problemet.”
”Hur man utvecklar fastsättning mellan dina barn och husdjur.”
”Om du behöver placera dekorer, bör du inte låta din katt att komma i ditt hem. Dessa dekorer kommer att skada dem som tinsels. Eftersom de alltid nappar vad de borde, blir det mycket riskabelt för dem att bita på dekorer, särskilt dina julljusen.”
”Innan äga en katt ser att köpa alla nödvändiga leveranser till din katt att vara bekväm var bosatt i och utanför ditt hem.”
”Vid ett akut behov av katt möbler kan du köpa en katt abborre för att göra dem mycket bekväma.”
polecat”Fönster sittpinnar för katten är lämpliga för alla typer av fönster. Fönster sittpinnar kan hjälpa din katt uppleva omvärlden medan vila i ditt hem.”
”En av de viktigaste leveranser som din katt måste ha är en e-trimmer. Dessa kan hantera längden på dina katter naglar för att undvika från repor din möbler. Det är också mycket viktigt för hygieniska ändamål.”
”Långt sopmaskiner är perfekta att ta bort en del lösa hår ur ditt katter hår.”
”Letar du efter din hunds tänder: hemlagad hund tänderna renare.”
”Julgran kan vara farliga för din katt eftersom det finns lampor som är det som kommer att elektrifiera dem om allt de kommer att repa dem.”
”Katter har olika typer av bett, det finns varningssignaler biter, onda bett, biter lek och biter kärlek. Det största misstaget de flesta kattägare inte är genom dunka deras katt när de biter.”
” Lektionen är, inte missbruka katt och du kommer inte att göra ont.”
”Om det fortfarande missköter sig, skjut försiktigt.”
drink”När katten har haft en drink, erbjuder det lite mat.”
”Om kroppen är lös, så din katt är avslappnad. Om kroppen är tät, så något skrämmer livet ur den.”
”Katten kan läras att klia sina klor i det här inlägget.”
”Vissa katter kommer floppen ner på sina sidor så att det ser ut som de har liggande hela tiden.”
”Du kan nu också börja stå försiktigt mot ledningen om din katt går fel sätt så att de börjar lära sig hur systemet fungerar och så att de blir mer öppna för att vara bly.”
…och mycket mycket mer… *flämtar av skratt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Helt uppåt väggarna fel!”

    1. Det är ju när engelska blir direktöversatt i lösryckta ord av ett språkprogram. Prioriteringen av ord kan hamna så totalt fel när de rycks ur sitt sammanhang. *fnissar fortfarande* TassKram Wikki

    1. Mjau, jag hoppas det är OK att jag lånar Yatsys bild igen, den är ju så sagolikt fin! Själv får jag bara konstgjorda pumpor i år… NosPuss Wikki

  1. Det kan bli riktigt roligt med de översättningsprogram man hittar på nätet. Men jag avskyr bilden på katten som försöker dricka mjölk. Man vet aldrig vad såna bilder kan trigga igång hos sjuka människor. Jag skulle aldrig lägga ut en sån bild.

    1. Mjau, jag tror mjölkdrickande katterbilder redan finns på så många ställen att det inte spelar så stor roll. Då är det värre när mina bildsök t ex får napp i forumen för djurhets och liknande, och dem länkar jag absolut inte till, dem anmäler jag. Det finns ruggigt nog tusen gånger värre saker där ute. *hjärtat gråter*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *