Lille Ibra blev också frisk!

För alla er som gladdes åt mitt inlägg om Thumper, så kommer här ett exempel på liknande rehabilitering av en liten svensk kattkille:
httpv://youtu.be/g4T-5eKJNjI
Södertälje katthem gav Ibra hjälp att specialträna, och idag springer han omkring som vilken vanlíg kattunge som helst! Det mesta går om man bara VILL!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *