’tör ej, ’tover

vink Mjau, vad det är svårt att tassa över sängkanten ibland! I synnerhet grå höstmåndagar! Jag har visserligen satt en rejäl vinterpäls Fluff-uppgradering 6.1 a la Wikki, men jag kan ändå föredra en varm filt hos matte än att tassa upp!

Nova ligger ofta med tassarna över nosen och ögonen när hon sover. När hon inte kräver att husse ska lyfta upp knäna och göra tält av täcket så att hon kan krypa in där…

Hur sover du bäst?

Tänk vad skönt vi har det, som har våra människor att sova hos! visst fan

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “’tör ej, ’tover”

  1. Naw…Såå sött!
    Jag ZzzzZZ nog lite åt sista bilden fast ligger mer på sidan hihi är ju tvåbening som du vet 😀

    /Jam & Kram

    1. När matte ligger på mage och läser så gillar jag att parkera i svanken på hennes rygg, det passar perfekt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *