Mitt kuddpaket…

Det kom ett mail från kattkuddsfodralleverantören: ”Vi har skickat post till dig som returnerats till oss, och vill därför kontrollera adressuppgifterna som vi har registrerade.” Detta fascinerade mej: PaketBudsKatten de har måste vara REKORDSNABB som hunnit både skicka iväg ett paket och få det tillbaka inom en timme från det att jag lagt min order! Undrar just hur det systemet fungerar?
mad

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *