Fångat en ”SvartRäka”!

Här kommer jag med mitt byte! SvartRäkan! Den är nästan jättefarlig….
013
Den bodde bakom Stora husses skor! Jag vaktar SvartRäkan noga!
030
Jag ska skydda dig, lillasyster, den är oskadliggjord nu…
031
Se här, Nova, man biter den lite i tentaklerna så blir den ofarlig!
032
Visst var jag duktig nu, Stora husse? Klia mig på magen då?!!!
021
Den här platsen precis mitt i vårat Nya Hemma är mitt favoritställe!
Golvet är så skönt just här och jag kan ha uppsikt på ALLT härifrån!
019
Vi katter stormtrivs verkligen här i Nya Hemma. Det känns så fanTASStiskt skönt!
027

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Fångat en ”SvartRäka”!”

  1. Härligt att se att ni börjar bo in er o trivas i nya hemma. Bra att ni redan nu visar vem som bestämmer över sånt som lämnas på golvet.

    Här har vi fullt upp med den nya kattTV’n ( saltakvarium ) husse släpat hit och att välkomna lilla söta Aqua som vi nu är akuthem för. Hon gömmer sig men hoppas hon börjar lita på oss om några dagar.

    Tassar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *