Snart dags för ett HöstTasseri!

tummar Håll tummarna! Vi börjar snart att få nog ordning hemma efter flytten att vi kan samla oss till att klura igång ett nytt Tasseri! Har ni tips på vad vi kan låta HöstTasseriet T19 gå till??! Jama det till mig i så fall!!!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snart dags för ett HöstTasseri!”

  1. Jam, så kul! Ett hösttasseri är precis vad vi behöver för att förströ oss med när inte solen skiner!

    Tass från Imma, abbemissa.

    1. Men idag skiner solen, här i alla fall! Matte fick montera upp mörkläggningsgardiner i sovrummet så att husse ska kunna dagsova bättre… NosPuss Wikki

  2. Jamarns vad lik Bosse den där kissen var! En riktig kopia om man bortser från tassarna.
    Vad skojsigt med ett tasseri, det ser vi med spinning fram emot.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *