Lika mycket lådor här som där…

IMG_6465
Jag är första kattong-vaktare här på Nya Hemma-stället. Vi får vara nästan överallt nu!
Nova har hittat ett litet favoritfönster:
IMG_6473
Jag  har hittat ett mysigt hörn. Undrar varför vi inte haft så här charmig kattong-inredning förut, det är ju jamarns hemtrevligt!
IMG_6475

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lika mycket lådor här som där…”

 1. Hihi Härligt 😀
  Lycka Till med ”tass”Inflytten/Jam & Kram

  Pst..Min blogg är stängd/nerlagd så du kan radera länken …
  Jippi, Mynta, Goe och matte Annm – Tack så hjärtligt för dina goa tassar du satte där!

  1. Det blir så fint även om allt är en röra just nu!
   Har tagit *sniff* bort länken också nu.
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *