Håller Din Tass! *Uppdaterat!

IMG_4497
Kära Gammelmatte Gitte är på sjukhuset igen och jag jamar allvarligt med SkaparKatten om att hålla Tassen över henne! Vi hade ju en glad och pigg Gitte på besök på katthemmets jubileum igår, så det är så oroande att veta att hon fick åka ambulans till sjukhus i natt. Jag och alla vänner spinner för dig, Gitte!

Uppdatering från Stora matte:
Jag har just pratat med Carina Carlström och fått positiva nyheter om Birgitta Carlström: Gammelmatte Gitte har fått en liten stroke, den sitter på lillhjärnan och påverkar talet, så hon sluddrar lite, men det är allt! Hon har helt enkelt svårt att styra musklerna i munnen. Intellekt och fysik i övrigt är inte påverkade av den lilla proppen. Gitte har genomgått datortomografi och ultraljud för att kartlägga detta, hon för waran nu och läkarna räknar med att det ska ”gå tillbaka” utan sviter. Hoppingivande, eller hur!!
Det kommer naturligtvis att bli en tid till på sjukhuset för henne nu, men Carina lät trygg och optimistisk på rösten och Gitte kunde själv – om än lite grötigt – förklara att detta berodde absolut INTE på att de varit på utflykt till Örebro katthem samt Max Och Måns under söndagen! Det hördes att det var då inget fel på livsglädjen!

Men vi och kattvännerna fortsätter att skicka healingspinn och kärleksfulla krafter till vår kära vän!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Håller Din Tass! *Uppdaterat!”

  1. Ja, må Skaparkatten hålla en tass över Gitte Gammelmatte!! Och jag håller tummar & tår jättehårt!!

    Kramar och Krya-på-dig-hälsningar till Gammelmatte från Barbro i Stockholm

  2. Tack för uppdateringen!! <3

    Jag är ju ingen katt, men här kommer healingspinn från mig: *Kurr kurr!!!*

    / Barbro

  3. Vi håller tummar, tassar och healingspinner från Sollentuna. Uppdateringen känns positiv. Kämpa på Gammelmatte Gitte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *