Slå ihjäl Gert Fylking..?

Jag brukar inte tycka illa om kändisar som beter sig som skitstövlar, eller anse att nån ska tagas av daga därför. Men denna lurk (Epitetet ”karl” förtjänar han inte, för en riktig karl värnar om alla djur inklusive katter!) som i sin självgoda och medvetet illvilliga utbasunering av åsikten att det är praktiskt att omedelbart slå ihjäl en katt som dyker upp på sommaren för att ”Det här är naturens ordning.” har utan tvekan så rörigt på loftet att inte ens tomtarna tittar in där. Nu senast i sitt radioprogram säger han detta och ytterligare så otroligt dumma saker  att jag inte ens tänker citera tramset. Hans enda skäl till att kläcka ur sig slikt är för att hetsa upp folks känslor och få känna skadeglädje när motreaktionen kommer. Det spelar knappt någon roll vad han gnäggar om, bara han kan storma i små  eller medelstora vattenglas, och tycka sig vara mäktig med det.

Men tycker han att det är så lättvindigt och simpelt att slå ihjäl katter så kan väl jag, en katt, tycka att det vore lika rätt att nån slog ihjäl honom, bara så där. Med tanke på all skit han pratar så kan han kanske med viss tveksamhet duga till jordförbättringsmedel sen. Men det är nog ungefär det enda.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Slå ihjäl Gert Fylking..?”

 1. Det är tragiskt att en lurk med åtminstone 5 barn, tydligen måste kläcka ur sig sånt här för att få uppmärksamhet. En ynkedom och ett fattigdomsbevis utan like.

 2. jag skulle vilja vakta på den där fuuulking en sen mörk kväll bakom nåt hörn..sen rätt va det va hoppa fram och dänga till han allt vad jag orkar med min tass o svinga han i huvet med min svans så han blir lite omskakad och kanske får lite vett i skallen säger skruttan som är just en sån katt som gubben tycker man ska slå ihjäl..en liten kisseunge så mager satt jag där vid mattes balkong och bad om lite mat och kärlek

  men matte säger att det ska vi nu inte ödsla tid på,det är han inte värd!synden straffar sig själv brukar man ju säga
  matte bara gosar extra med mig för hon älskar mig och min pojkvän (leon) över allt annat allafall!

  jaja säger skruttan,vi skiter väl i gubbstrutten och går ut våran dagliga lilla kvällspromenad istället men…det skulle ändå va skönt att kasta begagnad kattsand på han ; )

  det finns ju som tur är snälla människor också

  nosbuffar från oss.skruttan,leon o matte sari

  1. Jepp det är min åsikt också: Vi gräver ner gubben i begagnad kattsand. Sen pinkar vi på honom. Det är max vad vi slösar på en sån! NosPuss Wikki

 3. Polisanmälan för hets mot folkgrupp alternativt uppvigling till djurplågeri!

  Kan det funka mot den här patetiska varelsen?

  Tassar

  Solise,vilda,elvan o rosetta

  1. Frågan är om en sån svammelpelle är värd det. Jag tycker att alla som vill kan kasta sin begagnade kattsand på honom. Då har man samma nivå liksom! *ironi*
   TassKram Wikki

 4. Jamen, han är för löjlig! Har alltid varit! Det som man kan beklaga är att en sån idiot ges utrymme i media…

  1. Mjau, han har ju inte vanlig hyfs eller allmänt vett heller, tyvärr. Media borde ha plockat av honom mikrofonen för länge sedan. NosPuss Wikki

 5. Säger bara EN sak. Håll gubben borta från min Vagga. Han får INTE klappa mig.
  ALDRIG i livet. Han är ju värre än ALLA världens Surpaddor tillsammans.
  Hua Vilken ELAKING.

  Tur att han inte var i min närhet när jag var 4 månader. Då hade jag varit ihjälslagen nu.
  Sören

  1. Elak och intrigant käftslängare bara för att höra sin egen röst och väcka uppmörksamhet, tänk så patetiskt. Nä, honom släpper vi inte inpå oss. Troligen behöver hans djur räddas från honom?! Suck… TassKram Wikki

 6. Tänk att DET ÄCKLET har jag busat med och han klappade mej massor. Nu skulle jag ha bitit honom hårt på utvalda ställen. Mina katter som alla varit övergivna på ett eller annat sätt hälsar att de bidrar med sin kattsand och jag bidrar med allt jag gödslar granar med

  1. Mjau, jag lovar att jag kan skicka riktigt stinkande kattsand att packa in honom i. Kan fungera som cementstövlar… NosPuss Wikki

 7. Det är hyckleri att tycka att det är okej att döda andra djur, men inte katter. Vad har katter för mer värde än råttor och möss. Hyckleri kallas sådant!

  1. Ursäkta men jag förstår inte vad din kommentar har med inlägget att göra?
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *