Fnatt på porslinskatter

De här söta musikantkatterna (Som ser lite mysigt antika ut!) följde med hem igår:
020
Vänder man på dem så är de charmigt tigrerade…
021
Och här är den ena ”ringhållarkatten”:
022
De här två filurerna tillhör också samlingen:
024
Undrar hur många som tittar på baksidan av sina prydnadskatter? Jag gör det…
025
En välsvängd svans kan ju vara en del av helhetsintrycket!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fnatt på porslinskatter”

    1. Jag tycker det är en ynklig person som njuter av skadeglädje att få göra andra människor upprörda. Han är inte värd att få det mediautrymme som han ges, sorgligt nog. Fylking har överlevt sig själv och gör på nödströmmen nu. Suck. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *