Auktion till förmån för SnuffeFonden!

IMG_2283 sjal
Indys, Madickens och Julians matte Helena har stickat den här vackra sjalen som nu ligger ute på auktion på SnuffeFondens Facebook HÄR! IMG_2285 sjal
Den är gjord i ett garn som heter ”Elise från Järbo”, 55% bomull, 45% akryl, superlätt 202 gram, och går i 30 graders  tvätt. Kanske vill du ha den till dig själv när sommarkvällarna blir svalare, eller spara till julklapp?! Lägg ett bud på FB-tråden så ger vi SnuffeFonden en chans att få in lite hjälppengar!  Och sjalen är skapad i birmamiljö vilket ger den extra charm, intygar katterna hos Helena!
IMG_2287 sjal
Den ser ut som coola fantasy-änglavingar!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Auktion till förmån för SnuffeFonden!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *