Visste ni att…

IMG_4547
Sörpingskatternas husse Christer är en kille med fler talanger än att vara en superhusse?
Han kan faktiskt traktera både piano, fiol och blockflöjt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Visste ni att…”

    1. Mjau, det kanske är så att blockflöjten försvunnit i gömmorna någonstans också? *fniss* TassKram Wikki

    1. Stora matte har en filmsnutt med fint pianospel men har lovat er husse att INTE lägga upp den! NosPuss Wikki

  1. Vad synd att husse inte vill att du lägger upp länken med pianospelet, men sånt måste man förstås respektera. Husse stod redan innan högt i min aktning, men det här höjer honom ytterligare! The sky is the limit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *