Grattis till Nea the Cat!

Till vår vän Nea från mig och Nova:
cat-happy-notes
Mjau må du leva! Mjau må du leva! HurrJam, HurrJam!
Wikki Love
Vi låter detta GRATTIS gälla alla er bloggvänner som vi inte hunnit med att jamjubilera den senaste tiden! Det skulle nästan behövas en ”Födelsedagsgrupp för bloggkatter!” som vi kunde hålla uppdaterad! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Grattis till Nea the Cat!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *