Annorlunda kattkonst gör mig glad

Om du vill tassa in på en inspirerande konstblogg så ska du besöka Mats G Lundgren!
Han både visar hur han gör sina tavlor och tassar in katter på de mest oväntade sätt!
m2
Mjau och så kan han göra häftiga kattporträtt på beställning! Läs mer HÄR!
m4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Annorlunda kattkonst gör mig glad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *