Sy en snygg snusis till halsbandet

Mjau vad jag har letat! Jag visste att jag långt tillbaka sett nånstans hur man kunde designa en piffig liten snusnäsduk att ha på halsbandet när man vill vara stilig… Till slut hittade jag bilden hos Emmagjort, på hennes katter röda Räkan och svartvita Fitzroy:
RKAN_P~1 Enkelt och snyggt!
solkatt 1
Och inte svårt att göra själv: ”Den snygga snusnäsduken är en trekantig tygbit som jag sytt en ”kanal” i ena sidan på. Sen är selens halsrem dragen igenom kanalen. Fint och lätt att ta bort om den blir smutsig eller man vill förnya sig.”
Mjau, dagens pysseltips?!!! (Med äran till Emma! <3)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *