Nytt djursjukhus i Örebro!

ds I början av juni öppnas det nya djursjukhuset på Radiatorvägen 7 på Aspholmen! Det ska bli stora resurser och personlig service” skriver man på hemsidan – vilka veterinärer som kommer att finnas där saknas än så länge information om dock. Vaccinationer ska gå att få på drop-in alla vardagar, och det blir även jour och lördagsöppet. Prislista finns HÄR.

Spännande! Vi håller tassarna för att det ska bli bra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *