Kul Klappar!

Hurrjam för mumsiga sticks! Förlåt matte att jag blev så ivrig att jag satte klorna i din tass!
IMG_2450
Myntavippamus, allt kul i ett enda bus! Nova stornjuter…
IMG_2453
Kattpepparkakor – *spinner*!
IMG_2473
Nu kommer det allra bästa: Att få njuta Julens Frid i mattes famn!!! <3
IMG_2484

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Kul Klappar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *