Bli frisk, Maritha!

marithaHon är redan i livet en katternas skyddsängel, katthemmet Kompis Maritha Fernström, till vänster på bilden. Men vi vill verkligen inte att hon ska bli en ängel på riktigt, inte när så många katter behöver henne!

Sorgsen läser jag på FB att Maritha drabbats av cancer i magen, och jag morrar argt åt det – har denna kvinna inte haft nog med prövningar? Jag glömmer ALDRIG den hemska branden nyåret 2010 och den kamp som följde därpå! Men då var vi många katter som fattade varann i tassarna och högg i för att hjälpa till… Att bygga upp ett hus är dock en enkel sak jämfört med att slåss mot cancer. Men en sak har jag lärt mig: Mod och envishet gör att oddsen förbättras! Och är det någon som har dessa egenskaper så är det Maritha! Tidningen Barometern citerar: ”Till hösten är jag ”fit for fight” igen. Jag är både ilsken, tjurig och envis, säger Maritha med ett leende.”

Nu höjer vi tassen och uppmanar alla – det måste finnas massor i Nybro-trakten?!! – som gillar katter att under tiden stödja familjen Fernström genom att hjälpa dem med att ta hand om katthemmet och katterna – så att Sonny och Maritha kanske kan få lite andningspaus och tid med varandra också! En bred skara kom med hjälp i samband med branden och jag hoppas många av dem hittar till Svalehult med utsträckta tassar igen nu!!!

Vi sätter oss tillsammans här och healingspinner för dig, Maritha! Alla katter är med! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Bli frisk, Maritha!”

    1. Mjau, det hoppas jag också – de förtjänar att få skörda något gott efter allt sitt hårda arbete! TassKram Wikki

  1. Matte har länkat artikeln i Barometern till Hittekatter iFokus. Hon hoppas att det blir några i trakterna av Svalehult som läser och som kan hjälpa Maritha och Sonny.

    *nosgos till M&S, katternas hjältar*

  2. Nu när Matte har flyttat så är det tyvärr lite väl långt för henne att åka dit och hjälpa till lika ofta som hon gjorde innan, men hon ska ta sig ditt ngn gång då och då det har hon lovat. Katthems katterna får ju inte glömma vilken snäll godistant Matte är 😉

    1. Mjau, vi har ju varit där och träffat Maritha och sett det fina katthemmet och så klart vill man att familjen Fernström ska kunna få hjälp så att katthemmet kan drivas vidare. Det behövs ju verkligen! TassKram Wikki

  3. Åååh, så ledsamt.!! Maaaassorrrrr med spinninghealing till fina Maritha!!! Tassakramar och nospussar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *