Innehållet i Tasseriet T12 – äntligen!


Jag ska försöka få till en bättre bild och tävlingsuppgift  i morgon – men här får ni lockas så länge: Kattzonbok, salladskrydda och thé från Gotland, ett fint armband, kattgodis och leksaker, änglakatten i glas och porslinskatterna från Loppiset 9Liv med mera!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Innehållet i Tasseriet T12 – äntligen!”

  1. Mjau!!! Vilket toppen-Tasseri!!! Jansson paxar sticksen!!!

    Det är ju lite dåliga bilder, tyvärr, mobilkameran var ju sådär, men ändå, här finns tre bilder på specialgrejen till tasseriet, om det ska med i den här omgången? http://photobucket.com/tasseri

    1. Mjau så klart vi ska ha med klösträdet i Tasseriet – men jag får bara upp pyttebilderna och sedan går det inte att ladda ned dem – kan Bröderna Bus matte vara snäll och maila dem? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *