Bärplockardag eller slappardag?


”Nej tack, unge man, det var snällt men katter äter INTE körsbär!!!”

Har ni sett vad min päls redan vuxit ut? Jag är ullig-gullig, säger matte! ♥

Det under magen är bara fluff, tro inget annat! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bärplockardag eller slappardag?”

 1. Oj så snabbt din päls växer!!! Nu är du ju lika lurvig som vanligt igen – snyggt!!! (Även om pompomtassarna var osedvanligt stiliga!!!)

  Äter inte katter körsbär?? Nå, hyggligt av grabben att bjuda i alla fall. det är faktiskt det som är viktigast. Att de bjuder. Inte att vi vill ha.
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, jag hade gärna haft pompomtassar ett tag till – men min megapäls är som den är, växer som ett bättre ogräs! Tack för kattplimangen!
   Och jag håller med – det artiga erbjudandet är verklligen det man uppskattar, omtanken liksom! *spinner* Han fick en rejäl nosbuff som tack!
   NosPuss Wikki

 2. Mina missar är alltid med när man ska plocka blåbär. Om och om igen måste de titta i burken med bär om det kanske är kattgodis. Men det är det ju inte 😀 Men efter en stund måste de kolla igen för säkerhets skull. Haha, så himla nyfikna och söta!

  1. Mjau, jag ska prova och följa med Stora matte till skogen nästa gång vi är på Landet! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *