TRE dagar kvar på Tasseriet T11! Var är ni?

SemesterTasseriet T11 är en hjälp till Elfvikskatterna – men de behöver praktisk hjälp också! Så här står det på FB-sidan:
Nu behöver vi din hjälp!  Katterna som finns kvar på Elfvik behöver matas.  Om du kan tänka dig att hjälpa till, skriv till elfvik@svekatt.se och tala om vilka dagar du kan åka dit de närmaste veckorna. Mat finns redan på plats, det du behöver göra är att åka dit på kvällen, mellan 19 och 21, portionera maten och observera så att vi hela tiden vet hur många katter det finns och var de håller till.  Det är en klar fördel att ha bil, men det finns även buss dit.

Snälla, räck ut tassen om du bor i närheten! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *