Idag går 1 100 kr från T11 till Elfvikskatterna!

Mjau, jag har just puttat in dessa pengar till Elfvikskatterna, och det känns så gott i hjärtat! Innerligt TACK till alla er som redan bidragit! Hjälpen behövs!

Den här lille kattknatten är en av dem som hämtats in från kolonin och som nu kämpar för att klara sig: ”Det är den minsta av de fem ungarna till den vackra sköldpaddsfärgade honan som fångades häromdagen. Han är svag, diar inte som han ska och väger på tok för lite. Idag har han varit på Albanos Djursjukhus för undersökning och uppvätskning och jourhemmet kommer att försöka stödmata så gott det går. Men med en så här liten knatting vet man aldrig hur det går, prognosen är inte så bra. Kämpa på lilla pyret!!!” och vi håller alla tummar och tassar vi kan!!!

Var med i SemesterTasseriet T11 du också!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Idag går 1 100 kr från T11 till Elfvikskatterna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *