KattNatta i ParkenZoo, Eskilstuna

 

 

Det här är ett annorlunda djurparksbesök som jag verkligen kan rekommendera för den kattdjursintresserade! Parken Zoo i Eskilstuna är annars en ordinär och rätt dyr djurpark med mycket fokus på kommers i nöjesparksdelen under dagtid. Men skippar man den, kommer på kvällen när stojet avtagit och tar med sig kameran, en vattenflaska i värmen och gärna stannar vid inhägnaderna när alla andra rusat vidare, då ser man mycket!!! Rundtursinformationen är dock intressant och den blixtsnabba gepardmatningen spännande!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “KattNatta i ParkenZoo, Eskilstuna”

    1. Kan de inte ta med en Pelle FlatCat!? Jag ska i alla fall skicka min FlatCatWikki dit någon kommande onsdagskväll! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *