NosPuss till bilföraren!

Nu när matte idag nervöst rattat sin Egen bil på sin första Egna tur och jamat för mig hur ”pirrigt” det kändes, så tänker jag på hur många människor det finns där ute i trafiken som INTE har ”pirret” kvar som gör dem vaksamma och försiktiga… Och hur många katter det finns ute som inte heller har trafikvana eller vett att akta sig för bil och vägområden!

Den här bilföraren, som Dagbladet berättar om, for av vägen när han väjde för en katt. Både han och katten klarade sig oskadda, skönt att veta! Men han VÄJDE!!! Han hade respekt för kattens liv och valde att köra av vägen, med allt vad det innebar! Heder åt en sådan bilförare, som använde hjärtat! Jag önskar att fler var så!!! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “NosPuss till bilföraren!”

  1. Här ställer vi oss alla fyra med svanshonnör för den brummisföraren!
    Skönt att föraren också klarade sig oskadd!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *