Philemon är första katt i T10!

Det första tävlingsbidraget har kommit!
Klosterkatten Philemon har lämnat sin gissning på hur många ”aplar” det finns på Landet.
När kommer ditt tävlingsbidrag?

Fniss, och ännu har ingen reagerat på en viss del av innehållet i prispaketet… Hi hi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Philemon är första katt i T10!”

 1. Jodå, vi väntar fortfarande på en bild på den dräktiga kattmamman. *fnissjam*
  *nosbuffar*

 2. Sådärja nu har det gissats!
  Matte är seg och säger att hon har semester. USEL ursäkt tycker vi!!
  Nosbuff

 3. Nu har min matte tassat in pengar till tasseriet 🙂
  Ska jag bara skicka ett mail med min gissning oxå !
  Klart man undrar vem den gravida kattmamman är !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *