Nu är Örebrokattungarna också här…

Att få in de dräktiga katthonorna INNAN de föder sina ungar oskyddat ute, det är katthemmets prioritet nu – och det är ungefär likadant hos alla katthem omkring oss! Tänk om folk kunde vara smarta nog att kastrera sina katter innan de släpps ut? Så slapp vi överbefolkningen med kattungar… Men nu är de komna till världen, de små, och vår goda förhoppning är att de ska få en bättre chans till goda liv genom att hitta fina hem till dem när de fyllt tolv veckor!
Laisas mamma-mage var så tung att hon åt mat sittande! Den 10/5 föddes hennes små!
Mickan fick fyra underbara ungar den 11/5:

Och Manilla, som hittades i Brickebacken, födde fyra små underverk i natt:

Och vi har flera dräktiga honor hos Örebro katthems jourhem som kommer att få sina ungar när som helst. Håll tassarna att allt går bra för dem!!! ♥


Alla är inte som katten Hallie ovan… En hona vars omfångsrika mage lovade barn ganska länge, tills veterinärundersökning visade att det var en mullig hankatt vars testiklar inte vandrat ned! Hallie heter numera Prins Blå i sitt nya hem!

PS. Kattungarna blir bokningsbara först när de är fyra veckor! Mer information kommer då på hemsidan. ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *