Varför sköt någon på lilla Dior?

Det är ofattbart att det ska hända, och jag gråter när jag läser Diors husse Alexanders ord: ”Jag kunde se i hennes ögon hur rädd hon var och hur ont hon hade…” – man kan bara inte tänka sig in i den känslan… En levnadsglad liten kattflicka fick inte finnas för skytten?

I fredags kom åtta månader gamla kattflickan Dior hem till familjen Svensson i Johannishus svårt skadad, hon kunde inte ens pipa och hennes ansikte var söndertrasat,  berättar Expressen/Kvällsposten. Hos veterinären upptäcktes att större delen av underkäken var bortskjuten och en kula satt kvar i hennes nacke. Vid det laget återstod inget annat än att låta Dior slippa plågorna.

Jag godtar inte att någon kommer och säger ”Det var bara en katt.”!!! Det var en levande varelse, någons älskade husdjur och ett väsen med samma rätt att finnas som varje hund, häst, annat husdjur eller människa!!! Ingenting ger någon rätt att ta hennes liv! Det är som att skjuta någons barn!!! Oförlåtligt!

Vila i Frid i SkaparKattens Famn, lilla Dior!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Varför sköt någon på lilla Dior?”

  1. Mjau, det är så mycket man inte alls förstår i människors beteende. den som gjort detta måste ha saknat en fast tass i sin barndom!? NosPuss Wikki

 1. FY F**************N vad hemskt. USCH!!!
  Stackars kisse.
  Ibland önskar man att man kunde får göra detsamma med den som utför dådet på djur, men då blir det mord.
  Mord på djur är det ju oxå.
  Inget är förlåtligt.
  OFÖRLÅTLIGT helt enkelt!
  Man blir ledsen när man hör och läser ngt så hemskt.

  *GRÅTER*

  Tass Tass

  1. Mjau, jag tror det är bristen på empati och ansvarskänsla mellan människor och djur som ställer till det – något som barn behöver lära sig redan som små. I vårt tekniska samhälle har folk glömt hur man kramas, smeker och vördar… Respekten för det levande måste man bygga in i grundfostran… Det är som att kattungar MÅSTE vara hos mamma katt till tolv veckor. Människoungar behöver något liknande för att vi ska slippa sådant här! *suck* TassKram Wikki

 2. Stackars, stackars Dior! Fyjam vad hemskt för hennes människor att hitta henne så skadad! Det är nog en syn de alltid kommer ha på näthinnan. *gråter*
  Hur kan man göra så?
  Här grät vi när vi läste det här också. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14735315.ab
  Undrar hur många som hade kunnat räddas? Om inte annat gett dem ett värdigt slut, för skall man tolka artikeln rätt så fick de inte ens det.
  *nosbuffar*

  1. Mjau, man kunde ju önska att det gått att rädda henne, men nu… Så onödigt och dumt! NosPuss Wikki

 3. Varför??? Lilla fina Dior <3!!!! vi saknar ord, vi gråter och känner förtvivlan…… Varför??? Över Rgnbågsbron, lilla Dior…tankarna till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *