Ligger efter och ligger i

Halloj alla bloggvänner!

Förlåt att kommentarssvarandet släpar efter – hade fortfarande 30 obesvarade i går kväll och får försöka hinna med dem idag!

Och i dag ska det postas ett stort lass Hittekattsband igen! Tjugofem kuvert ligger frankerade och klara att lämna till Postkatten. (Jag måste skärpa mig och få till ansökningsinformation till dem som önskat få del av bandpengarna också – det kom liksom ett kattutställningsjobb emellan!) Det kanske kan bli snabbleverans med Wikkis rymdraket, säger Nova, om den flög lite bättre:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ligger efter och ligger i”

    1. Nova jamar att hon ska ta några till raketkörlektioner av mig, så kommer hon susande sedan! (Hon är bara lite för blyg för att jama det själv…) TassKram Wikki

  1. Vilken härlig bild på Nova, hon ligger gott där. Ska å Mattes vägnar tacka för besöket hos er, var jättekul att se er båda live.

    Ett litet tips har jag också: Årets växt 2012 är ”Kattfoten” det du!!

    1. Vi är stolta att du ville hälsa på! NosPuss Wikki
      PS. Tack för att du ”inte såg” vårt berg av disk…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *