Wikki på Kistamässan!

Här är sååååååååå kul!!
Jag har träffat så många snälla människor!!! Och katter!

Här tassar jag in i Stockholms Katthems monter! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Wikki på Kistamässan!”

  1. Mjau, vi hade gärna varit med alla dagar, men man har ju inte råd med hotellrum i Stockholm tyvärr. Och oj så trötta vi blev efter bara EN dag! NosPuss Wikki

 1. Synd att vi inte sågs. Hade inte ditt mobilnummer. Tyckte faktiskt det var ganska rörigt på mässan, men många fina katter såg jag!

  1. Mjau, det var rörigt och oväsen och ganska ostrukturerat – men det fanns mycket kärlek i alla kattentusiaster som fanns med! Mjau, jag funderar på att hälsa på Södertälje katthem någon gång också! Då kan vi ju ses! NosPuss Wikki

 2. Oj, det ser ut som om du har massor att roa dig med! Hoppas ingen tuggar på dig igen bara! // nosgos å gottisar, Maurice & Kajsa

 3. Tack för besöket idag i vår monter!

  Var kul att få träffa båda dina mattor som har hjärtat på det rätta stället.

  Hoppas resan hem gick bra o du fick mycket kel vid hemkomsten.

  Kurr från Solise, Vilda, Gosan o Elvan´s betjänt Björn

  1. Mjau, nu kurrar jag belåtet på mattes arm och ska hålla om henne hela dagen – idag ska hon bara vara min!
   Kul att råkas säger alla matterna som var nöjda med en heldag i katthjälpens tecken! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *