Grattis Cola och Grafit till ny liten människa! ♥


– Men vad jamar du, Cola, har matte fått en kattunge? Var är den någonstans då, hon och husse har ju varit hemifrån jättelänge? Var hittade de den kattungen?

– *kvävt fniss* Snälla Grafit, har du ludd i öronen? Jag jamade att mattes och husses bebis har kommit – människoungen! Vår nya lillhusse! ♥

GRATTIS GRATTIS GRATTIS INA OCH ANDREAS TILL DEN LILLA SONEN!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Grattis Cola och Grafit till ny liten människa! ♥”

  1. Grattis Cola och Grafit till er nya lillebror Teddy!!!!
    Kram Sara, Livbojen.
    Ps både Cola och Grafit är adopterade via Livbojen, Cola föddes hemma hos matte och husse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *